Уважаеми посетители, запознайте се нас!

Основния предмет на дейност на фирма “СТЕНА” ООД  е продажба на леки, товарни, тракторни и индустриални гуми, и регенерат на тежкотоварни гуми, монтаж, демонтаж, баланс и вулканизация на автомобилни гуми с материали на фирма ”TIP-TOP” – Германия. Центъра за гуми се намира в гр. Габрово на ул. “Търновско шосе”№ 38. Разполагаме със сервизно оборудване на американската фирма „HUNTER“, немската фирма “HOFMANN” и италианската фирма “CORGHI”, съответстващи на европейските стандарти за монтаж, демонтаж, баланс и вулканизация на гуми за леки, лекотоварни, товарни, агро и специални автомобили.

 

Фирмата е вносител на гуми и работи с най- големите производители MICHELIN, BRIDGESTONE, GOODYEAR, DUNLOP и CONTINENTAL GROUP.

От 2009 год. “СТЕНА” ООД  е част от френската верига за гуми  “POINT S“ и успешно развива търговия на едро и дребно.

В магазина на автосервиза можете да закупите не само автомобилни гуми, но и алуминиеви и стоманени джанти от водещи европейски производители, акумулатори, масла, филтри, авточасти и авто-аксесоари.

Дружеството закупи терен и изгради най - големия авто-център в гр. Габрово - модернизиран и изцяло отговарящ на европейските стандарти, предлагащ на своите клиенти всички видове леки авторемонти. Разположен е на главния път на изхода по посока гр. Велико Търново.

Стоките и услугите в сервизния център на "СТЕНА" ООД могат да бъдат заплатени чрез РОС - терминал, или на разсрочено плащане с JETCREDIT.

Предлагаме  на нашите клиенти допълнителни услуги като например съвременна автомивка за леки и лекотоварни автомобили, смяна на масла, филтри и ремъци, ремонт на ходова част. Ние разполагаме с кадри, обучени и притежаващи дипломи от Германия ”TIP TOP STAHLGRUBER” – Мюнхен. Нашият персонал е единствения в града, притежаващ необходимата квалификация и умения за извършване на ремонт на специални и тежкотоварни гуми.

Преследва се идеята за връзка с все повече отделни фирми на базата на съвместни договорни отношения.

Другият предмет на дейност на “СТЕНА” ООД  е търговия с течни горива (бензин А95н, евро дизел), газ – пропан –бутан и пълен асортимент от масла и аксесоари от “РОМПЕТРОЛ - БЪЛГАРИЯ” и  “ГАЗТРЕЙД” АД. Бензиностанцията на дружеството се намира в с. Горна Росица, общ. Севлиево. Към нея има работещ сервиз и магазин за гуми за леки автомобили, а също така подемник  за смяна на масла и леки ремонти.

Support Joomla!
Shop 2