СТЕНА ООД

Авто сервиз
Гуми център
Авто консумативи
Търговия с горива

Работно време
Обадете ни се

066 / 800 040

0898 44 27 61

Фирма СТЕНА ООД е със седалище град Габрово, ул. „Търновско шосе“ 38 и основна икономическа дейност – Продажба и внос на автомобилни гуми за леки , лекотоварни , товарни , индустриални ,мотокарни, агро и специални автомобили на всички марки гуми, както и вулканизация на всички видове гуми, хотел за гуми . Ремонт по ходова част ,бързи ремонти , продажба и смяна на масла , акумулатори и автоаксесоари , авточасти , Автомивка

СТЕНА ООД е част от мрежата на Пойнт С, фирма която е най-голямата независима дилърска мрежа за гуми и автоуслуги в света.

ДРУГИЯТ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ НА “ СТЕНА” ООД Е ТЪРГОВИЯ С ТЕЧНИ ГОРИВА( БЕНЗИН А95Н, ЕВРО ДИЗЕЛ) , ГАЗ – ПРОПАН –БУТАН И ПЪЛЕН АСОРТИМЕНТ ОТ МАСЛА И АКСЕСОАРИ .
ГОРИВАТА СЕ ДОСТАВЯТ ЧРЕЗ ТРАНСПОРТНАТА ФИРМА “ БИОМЕТ ”
БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НА ДРУЖЕСТВОТО СЕ НАМИРА В с.ГОРНА РОСИЦА, общ.СЕВЛИЕВО, КЪМ НЕЯ ИМА РАБОТЕЩ СЕРВИЗ И МАГАЗИН ЗА ГУМИ ЗА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ, А СЪЩО ТАКА ПОДЕМНИК ЗА СМЯНА НА МАСЛА И ЛЕКИ РЕМОНТИ.
НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ГОРИВА ПРИДРУЖЕНИ СЪС СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО СЪОТВЕТСТВАЩИ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА НАРЕДБАТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА ТЕЧНИТЕ ГОРИВА, УСЛОВИЯТА, РЕДА И НАЧИНА ЗА ТЕХНИЯ КОНТРОЛ, ИЗПИТАНИ ЗА СЪОТВЕТСТИЕ В “ НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА АНАЛИЗИ КЪМ НЛА-2000 ЕООД В гр. СОФИЯ ” .